Stine skiller lag med Lumsk

Kjære Lumskfans og dere som ser innom siden min.

For en liten stund siden bestemte jeg meg for å trekke meg som vokalist i Lumsk. Det var en veldig vanskelig avgjørelse, men her og nå er det ingen tvil om at det er det eneste riktige, både for Lumsk og meg.

Jeg har drømt om å ha sangen som yrke siden jeg var barn, og etter jeg var ferdig på skole i mai i år, begynte jeg å jobbe som frilans. Det er utrolig spennende og jeg er ikke i tvil om at det er dette jeg vil gjøre videre med livet mitt.

Dessverre ble det vanskelig å kombinere med Lumsk. Helt umulig å prioritere begge retninger, da de krever så mye tid og krefter som de gjør. Jeg har hatt en fantastisk tid sammen med Lumsk, men det føles riktig å gå egne veier nå.

– Så kjære lumskfans: Tusen takk for fine tilbakemeldinger. Det har betydd mye. Dere har sikkert mye spennende i vente fra et fantastisk band som kan alt om å stå på og finne på nye spenstige prosjekt.

– Kjære Lumsk: Jeg har hatt ei fantastisk tid sammen med dere. Tusen takk for meg! Jeg ønsker dere Lykke, Lykke til videre! Er ikke i tvil om at dere kommer til å gjøre det veldig bra. Skal nok følge med dere, jeg.

Hilsen Stine

Leave a Reply