Ole Gunnar med venner

61048521-F497-43FA-8687-AFF8D0F54FFC

Lørdag 30. okt. / Kl. 19:00 / Storsalen / Pris: Voksen 340,-/Student 290,-

Harstad Kulturhus

Det er klart for en historisk helaften i Harstad Kulturhus!

Hele Harstads Ole Gunnar Nilssen står endelig på scenen i storsalen med egenskrevet materiale, for første gang i historien! Sammen med kapellmester Kenneth Hammer setter Ole Gunnar sammen et orkester bestående av et kremlag av lokale musikere, både klassiske og rocka.

Den selvlærte musikeren begynte å spille gitar ved 13-årsalderen, og har gjennom mange år vært med på å skrive nordnorsk rockehistorie med sin enorme musikkatalog og helt egne sjanger. Ole Gunnar har samarbeidet med en lang rekke musikere opp gjennom årene, og må kunne sies å være Harstads mest produktive låtskriver. Han har over hundre låter på samvittigheten, og like mange står i kø for å slippe ut. Den allsidige gitaristen jobber nå med ferdigstillelsen av sitt niende album, «Fragments». Mange kjenner også Ole Gunnar fra platebutikken Barokken og fra Marios Musikk.

75-åringen ligger ikke på latsiden utenfor musikken heller, og spiller både sjakk og tennis.

Når vi nå tar imot Ole Gunnar med venner i storsalen kan vi forvente oss en innholdsrik og fullspekket helaften. Noen påstår at det definitivt ikke er vanskelig å få Ole Gunnar til å dra i gang en gitarsolo, men det er desto mer vrient å få ham til å avslutte den. Slik har det alltid vært, og slik skal det være her i byen!

 

Medvirkende:

Band:
Kenneth Hammer
Trond Hartløff
Åsmund Wilter Kildal Eriksson
Espen Høgmo

 

Gjester:
Stine Mari Langstrand
Jon Erik Henriksen
Thomas Nordvik Olsen
Simon Dankertsen
Jørn Heyerdahl Pedersen
Sjur Hovland
Grete Wærness